Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1-16 januari 2020: Ouwe meuk

Tholen - 2020, voor Ludvig Svensson het jaar van de teler, startte direct met een lekkere discussie én wel over Westland en de 'ouwe meuk' die maakt dat de glastuinbouwregio verpauperd en de groei remt. Na een nieuwjaarstoespraak van burgemeester Bouke Arends en een stevige oproep van kassenbouwer Wouter Kuiper van KUBO deed iedereen zijn zegje en bleek dat iedereen het Westland een warm hart toedraagt. 

Traditiegetrouw begin januari ook de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs, dit keer voor Prominent, en de Aardbeiendag/International Soft Fruit Conference. De fotoreportages uit die dagen zijn, met het hele coronaverhaal vandaag de dag, opeens een bijzonderheid geworden, helaas. 

Vanaf vandaag tellen we af richting Kerst en Oud & Nieuw. Dat knallen de champagnekurken weer, net als bij de officiële opening van het nieuwe pand van Horconex begin januari.