Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Bewerkte agf

lekvrij en vrijwel geheel geurvrij

"Duurzame toepassing voor inzamelen, verwerken en verhandelen van afval uit de AGF-sector"

Italië ervaart grote buitenlandse concurrentie

"Een tomatenseizoen om te vergeten"

No Waste Army

No Waste Army en Pieter Pot gaan samenwerken

Monitor verspilling Groenten en Fruit van start

Verspilling in vruchtgroenten minder dan gemiddeld

Ardo helpt telers te verduurzamen en innoveren

"Vraag en aanbod uit balans door teruglopende opbrengst vollegrondsgroenten"

Heemskerk fresh & easy en Fruity Pack sluiten samenwerkingsovereenkomst

Businessclub Fresh Park Venlo bezoekt Scelta Mushrooms

Eerste ziekenhuizen bieden 3D geprinte groenten aan patiënten

Minder volumes, maar hogere prijzen voor Egyptische aardbeien

15 finalisten voor De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024 bekend

Kruidenteler werkt mee aan speciaal bier

45 varianten, meeste bevatten meer dan 150 gram groenten

Meer ruimte op de AGF-afdeling voor verspakketten bij PLUS

Greenyard investeert €3 miljoen in nieuwe sauskeuken

AGF vooral in bewerkte vorm op PLMA

Harter GmbH

Steeds meer vraag naar droogmachines om afval te up-cyclen

'Augurkenkoning' haalt zijn augurken binnenkort uit eigen land

Tuinders brouwen paprikabier

"Het is geen vleugje geworden, maar écht paprikabier"

In de puree na uitspraak rechter

Productielocatie maakt natuurlijke ingrediënten van groente en fruit

Combilo Food Solutions officieel van start

Jitse Van Eester, Vander Zijpen:

"Werken op vraag van de klant zal steeds belangrijker worden”

“Met teelt in kas vaker zelf vers zeewier oogsten”

Droger voor zeewier draait graag voor andere producten

Stamppotgroenten maken plaats voor sla