Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwbedrijf gespecialiseerd in vertical farms in VK te koop

Een bedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor vertical farms staat in de verkoop met bijbehorende activa. De onderneming is gevestigd in een modern gehuurd pakhuis/kantoorpand aan de zuidkust van Engeland.

Feiten over de tuinbouwonderneming
De tuinbouwonderneming is opgericht in 2020 en heeft een groot aantal R&D-investeringen gedaan. Daarmee hebben ze twee prototypes ontwikkeld. De bedrijfsmiddelen bestaan uit een volledig ingericht magazijn en werkplaatsen. Ook een voorraad onderdelen behoort tot de bedrijfsmiddelen. Naast de activa krijgt men eveneens de website, het domein en de social media accounts.

Hilco Global neemt namens de Joint Administrators deel en begeleidt de verkoop. Na ontvangst van een ondertekende geheimhoudingsverklaring (NDA) krijgt men toegang tot een virtuele dataroom met aanvullende informatie. Om toegang te krijgen tot de NDA klikt men op onderstaande link, ondertekent deze en stuurt deze per e-mail terug naar [email protected].

Klik hier om de geheimhoudingsovereenkomst te bekijken.

De aanbiedingen loopt tot vrijdag 19 januari 2024, 10.00 uur GMT.

Voor meer informatie:
Hilco Global
[email protected].
www.hilcoglobal.eu