Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese vertical farm haalt 2,8 miljoen euro financiering op

De Canadese vertical farm The Growcer heeft 2,8 miljoen euro financiering aangetrokken om sneller te kunnen groeien. Corey Ellis, CEO en medeoprichter van Growcer, vertelt dat ze dat via een groep investeerders hebben gedaan. De investeringsronde werd geleid door de strategische investeerders Modern Niagara, Jeff Westeinde en voormalig Farm Boy Co-CEO Jeff York. De vertical farm wil hiermee zijn aanbod uitbreiden naar het noordoosten van de VS. Modern Niagara, een bouwbedrijf, voegt extra waarde toe aan de samenwerking vanwege hun productiecapaciteit en expertise.

Voormalig Farm Boy Co-CEO Jeff York voegt zijn ervaring in de supermarktsector toe. Jeff Westeinde is een investeerder in schone technologie├źn. Zowel York als Westeinde hebben al eerder deelgenomen aan een eerdere financieringsronde. De oprichters van Growcer, Corey Ellis en Alida Burke uit Ottawa behouden hun meerderheidsbelang. Daardoor blijft de oorspronkelijke visie en missie van het bedrijf om lokale voeding en veilige toeleveringsketens voor iedereen beschikbaar te maken gehandhaafd.

Voor meer informatie:
The Growcer
[email protected]
www.thegrowcer.ca

Publicatiedatum: