Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Infarm probeert Brits faillissement te voorkomen

Infarm Indoor Urban Farming GmbH, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is op 4 september 2023 in financiële problemen gekomen en heeft administratieve maatregelen genomen volgens de Britse insolventieregels. In dit kader verhuisde het bedrijf in juli 2023 zijn hoofdkantoor van Berlijn naar Londen.

Als een bedrijf in administratie gaat, betekent dit dat het probeert zijn financiële problemen op te lossen en mogelijk te voorkomen dat het failliet gaat. Een speciale beheerder wordt aangesteld om te helpen bij dit proces, en zij worden gekozen door de directeuren van het bedrijf, een schuldeiser of de rechtbank.

Voor dit specifieke geval zijn Gordon Thomson en Damian Webb van RSM UK Restructuring Advisory LLP aangesteld als de beheerders van Infarm. Contactpersonen zijn Clem Tibber of Gordon Bettany.

Dit nieuws heeft betrekking op de activiteiten van Infarm in het Verenigd Koninkrijk en de financiële problemen waarmee het bedrijf te maken heeft. De Nederlandse tak werd onlangs failliet verklaard.

Voor meer informatie:
Infarm
info@infarm.com
www.infarm.com

Publicatiedatum: