Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AppHarvest zegt dat kassen voor 90% klaar zijn

"Nieuwe kassen tegen het einde van het jaar operationeel"

Vorig jaar kondigde de Amerikaanse kasteler AppHarvest aan dat ze van plan zijn om hun kassen tegen het einde van 2022 te verviervoudigen. De zaken zijn snel gegaan, delen ze nu, waarbij ze kenbaar maken dat drie nieuwe kascomplexen naar verwachting tegen het einde van het jaar operationeel zullen zijn.

Het kassencomples in Somerset, Kentucky

Portfolio diversifiëren
Met de drie nieuwe kassen wil het bedrijf de omzetgroei versnellen en zijn productportfolio diversifiëren met bladgewassen en zachtfruit. Een kas van 15 ha voor groene sla is aangekondigd in Berea, een kas van 60 ha voor tomaten in Richmond, en een kas van 30 ha voor zachtfruit in Somerset, alledrie in Kentucky.

De kas in Richmond, Kentucky

De Berea-kas in Kentucky


"Onze 15 ha grote kas in Berea is voor bijna 90% voltooid en zal naar verwachting in de komende maanden beginnen met de levering van slagroenten aan grote supermarkten en restaurants. De 60 ha grote Richmond-kas voor tomaten is voor ongeveer 85% voltooid, en de 30 ha grote Somerset-kas voor zachtfruit en komkommers is voor ongeveer 80% voltooid", kondigde men recent aan.

Publicatiedatum: