Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers starten zelf productie van schermdoeken voor 55 hectare

De telers Van Gog Kwekerijen en het Duitse Wittenberg Gemüse hebben, in samenwerking met scherminstallateur Luiten Greenhouses, gekozen voor Ridder klimaatschermen voor hun kassen. De telers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook enkele bestaande kaslocaties van nieuwe schermen te voorzien. In totaal gaat het om 55 hectare. Er is onder andere gekozen voor Ridder Light Diffusing (RLD) en Ridder Energy Saving (RES) schermen.

De directeuren van beide bedrijven, Marion van Gog en Wichard Schrieks, hebben samen met Nico Luiten van Luiten Greenhouses recent een bezoek gebracht aan de fabriek in Maasdijk voor een rondleiding. De rondleiding werd afgesloten met een druk op de knop als startsein voor het starten van de productie van hun schermen.

Marion van Gog was positief verrast na de rondleiding door de fabriek in Maasdijk. "Het is een zeer indrukwekkend proces om te zien. We zijn blij dat we op deze manier betrokken zijn bij het productieproces van onze eigen schermdoeken."

Voor meer informatie:
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
info@ridder.com
www.ridder.com

Publicatiedatum: