Tijd voor Special Kassenbouw en Scherming

De komende weken staat de kassenbouw centraal in de special van BPnieuws, GroentenNieuws en onze internationale tuinbouwnieuwsbrieven Horti- en FloralDaily. Een maand lang storten we ons op alle vormen van bouwen die we maar kunnen vinden.

De Nederlandse kassenbouwers zitten overal in de wereld. En zitten ze er niet, dan zitten ze er vaak toch en wel zo lang, dat ze er volledig geassimileerd zijn. Kassenbouwers en installateurs zijn misschien wel de meest internationaal georiƫnteerde partijen binnen de Nederlandse glastuinbouwsector.Niet alleen internationaal, ook in onze streken wordt gebouwd. Nog wel, maar vanuit alle hoeken komen verontrustende geluiden. Als straks 1 miljoen mensen hun energierekening niet meer kunnen betalen, schiet er dan nog iets over voor een bloemetje? Als gas een euro kost, wie haalt daar dan nog zijn schouders voor op? En als Rutte cs. het morgen tijd vindt om land of kas 'leeg te trekken', waar kan een ondernemer dan nog op vertrouwen?

In beeld zijn
In de special staan we niet alleen stil bij nieuwe projecten, maar we gaan ook in op technische innovaties. Wat zit er momenteel in de pijplijn? Wat wordt de kas van de toekomst? En waarom zouden we eigenlijk het hoofd moeten laten hangen? Dat kan altijd nog, maar daar is nog nooit een oorlog mee gewonnen. Pak juist de mogelijkheid een project of plannen te pitchen, stuur ons een bericht of vraag naar de mogelijkheden een maand lang in het bijzonder in de picture te staan met een advertentie. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven