Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opening nieuwe winkel Eddy Weegink Uw Groenteman

"Ik wil wel groenteboer blijven"

Tholen - Na een flitsverbouwing opent Eddy Weegink Uw Groenteman vandaag de deuren van zijn vernieuwde groentewinkel. Na 14 jaar was de winkel toe aan een grondige opknapbeurt, vertelt Eddy. Hij speelt in op de groei in gemak maar wil daarnaast wel een echte groenteboer blijven. 


Feestelijke heropening van Eddy Weegink, Uw groenteman in winkelcentrum Hasselo

"De winkel is gemoderniseerd en heeft een industriële look gekregen. Een mooie impuls ook voor het personeel en voor onze klanten", vertelt Eddy. Maar niet alleen heeft de winkel een fris uiterlijk gekregen, deze is ook milieuvriendelijker/zuiniger geworden. Eddy: "We hebben nieuwe verlichting en nieuwe motoren in de koeling geplaatst en daarmee de winkel stuk duurzamer gemaakt. Eén en één is twee natuurlijk. Minder energieverbruik is ook goed voor de portemonnee." 


De nieuwe winkel heeft een industriële look gekregen

Tijdens de verbouwing bleef Eddy Weegink stoer doorgaan met de verkoop door voor de winkel een tijdelijke in te richten. Ook startte Eddy met een Facebook-pagina."We zijn er trots op dat we weer in deze nieuwe winkel kunnen staan. Tegenwoordig hoor je zoveel negatieve geluiden van zaken die stoppen, maar wij willen door." 


Binnen een week werd de zaak van Eddy Weegink verbouwd

Inspelend op de gemaktrend die ook in Hengelo een grote rol speelt,  is het aantal m2 koeling uitgebreid. In het gemakassortiment zit nog groeipotentie. Eddy wil verder uitbreiden in maaltijdsalades en rauwkostmixen en start tevens met een assortiment aan soepen. "Losse andijvie kopen de mensen nauwelijks nog, wel gesneden andijvie of andijvie stamppot. Fruit loopt erg goed maar de verkoop van groenten staat onder druk. Alleen als je de goedkoopste bent, dan komen ze groenten kopen. Dus daarom heb ik regelmatig promoties met groenten. Ik wil namelijk wel groenteboer blijven en een breed en vers assortiment aan kunnen houden."


Tijdens de verbouwing ging de verkoop door


Vernieuwde entree van de winkel

Voor meer informatie
Eddy Weegink Uw Groenteman
Christiaan Langefeldstraat 38
(Winkelcentrum Hasselo)
Hengelo
T: 074 277 3684
Facebook Eddy Weegink Uw Groenteman