Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco Dijkema, Elkedagversss.nl

“Dit willen we verkopen en dan ga je het ook verkopen”

Tholen – De pruimentijd is aangebroken en dat laat Elkedagversss.nl ook zien met een mooie presentatie prominent in de winkel. Er liggen allerlei soorten pruimen, grotere, kleinere en van felgroen tot dieppaars die de aandacht van de klant trekken. Nabij de kassa ligt een aantrekkelijke aanbieding klaar. Die wordt actief verkocht door de klanten daar nog eens op te wijzen vlak voor het afrekenen. “Dit willen we nu verkopen en dan ga je het ook verkopen”, vertelt Marco Dijkema van Elkedagversss.nl in Julianadorp. 


Marco Dijkema van Elkedagversss.nl

In de andere delen van de winkel is het assortiment meer stabiel. Hoewel veel AGF-specialisten ervoor kiezen meer ruimte te geven aan de categorieën panklaar, salades en maaltijden, heeft Elkedagversss.nl standaard een breed en goed gevuld groenten- en fruitassortiment. Marco: “Een kwart van de winkel is nog de ouderwetse groentestalling, alleen zo kun je nog een groentewinkel blijven. Ik zie dat helaas bij andere collega’s soms een beetje verdwijnen. De omloopsnelheid van salades en maaltijden is hoog, maar ik kies ervoor die steeds bij te vullen in plaats van steeds groter en meer van hetzelfde uit te stallen.”


Verkoopmeubels met actuele producten

De verkopen in de winkel zijn de laatste maanden door corona flink aangetrokken en nu is ook de vakantieperiode aangebroken. “Doordat er ’s zomers veel toeristen komen naar Julianadorp, hebben we geen last van een vakantiedip. De toeristen compenseren de vakantiegangers. Maar dit jaar hebben we én én. Vaste klanten blijven thuis maar ook de toeristen zijn gekomen. Ook trekt de horeca weer aan. Twee van de vaste medewerkers zijn nu met vakantie, het is dus flink druk”, besluit Marco.


Eén vierde deel van de winkel is ingericht met groenten


Voor meer informatie
Marco Dijkema
Elkedagversss.nl
Drooghe Bol 1029
1788 VB Julianadorp
T: 0223 647 118
[email protected] 
www.elkedagversss.nl