Bananenboxer opent grootste AGF-winkel van Nederland

Binnenkort op fruitsafari in de nieuwe versmarkt van de Bananenboxer

Tholen - "Stel je eens voor: Je gaat op fruitsafari in een magische plek waar shoppen altijd een belevenis wordt. Een geweldig team begroet je en je voelt je meteen welkom. En elke keer is het verrassend. We gaan je verbazen met wat gezonder eten doet met je lichaam." Bananenboxer telt af tot de opening van hun nieuwe winkel die op 14 juli aanstaande opent in winkelcentrum de Brusselse Poort in Maastricht.


Kevin Vroegop is de 4e generatie Bananenboxer

Op zo’n 600 vierkante meter komt, naar eigen zeggen, het grootste AGF-assortiment van Europa te koop. Daarnaast breiden ze het assortiment uit met delicatessen als honing, chocolade, kaas, koffie en streekproducten.

Bananenboxer is al bijna 80 jaar een begrip op de weekmarkten van Maastricht en Roermond. Inmiddels dient ook de vierde generatie zich aan: Kevin Vroegop. “Doordat Kevin nu ook betrokken is, krijgen we meer capaciteit”, zegt vader Hennie tegen Wij Limburg. “De keuze was: of we gaan op meer markten staan of we openen een winkel. We hebben voor het laatste gekozen. Bovendien kunnen we in een winkel veel meer groenten en fruit uitstallen.”

De versmarkt moet bezoekers een vakantiegevoel geven, er zijn proeverijen en workshops. Versmarkt Bananenbox gaat zeven dagen per week open. Hennie Vroegop verwacht er veel van: “De Brusselse Poort is een toplocatie. Jaarlijks komen er drie miljoen bezoekers, een kwart daarvan komt uit België."

Voor meer informatie
Hennie, Suzanne, Kevin Vroegop
Bananenboxer
bananenboxer@live.nl 
www.bananenboxer.com 
FB Bananenboxer


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.