Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oud-groenteman en AGF-vakbondsman Hans Jacobs brengt 2e boek uit

Anekdotes van een Amsterdammer

Tholen - Rasechte Amsterdammer en oud-groente- en AGF-vakbondsman Hans Jacobs brengt binnenkort zijn tweede boek uit “Anekdotes van een Amsterdammer ”.

Opgegroeid tussen de groenten- en fruithandel van zijn vader in het Wallengebied, kon je moeilijk om de familie Jacobs heen. “Communiceren konden ze, de gaten in je sokken”, aldus oud-wijkagent Joep de Groot.  In het boek beschrijft hij hoe zijn vader op slimme wijze klanten aan zich bond maar het is vooral een informatief boek. “Het gaat over eten, jeu de boules, derivaten, banken en wereldproblemen en ook wordt de reislust met de klapkar in beeld gebracht. Weer een zeer vermakelijk boek”, aldus diezelfde wijkagent.


Hans Jacobs

Het eerste boek van Hans Jacobs is getiteld Het Kippenhok uit. Hierin staan ook levenservaringen en reisverhalen van de auteur. Over dat boek: “Door ervaringen in zijn winkeltje op de Zeedijk te Amsterdam weet hij veel over de ideeën en vreemde levensgewoonten van de klanten te vertellen. Door bestuurlijke ervaringen geeft hij blijk van een nuchtere kijk op onze samenleving. Zijn vakantieverhalen zijn origineel en verrassend, omdat hij de onderwerpen op een vaak kritische afstandelijke manier beschrijft.”

Het boek kost 10 euro plus 3,65 euro verzendkosten, over te maken op NL24 RABO 0354 7565 59 en de juiste adresgegevens doorgeven. “Een dag later ligt het in uw bus. Dus wat let je, het levert je veel leesplezier op en het wordt door mij gesigneerd’, aldus Hans.

Voor  meer informatie:
Hans Jacobs
[email protected]
FB Van alles gezellig, van Hans Jacobs