Culinaire kruidenlijn beschikbaar voor AGF-specialisten via vriendennetwerk ADN

Tholen - Bijna een jaar geleden startte ADN met het opzetten van een vriendennetwerk. Dat leidde onlangs tot een eerste concrete vriendendienst: een aantal kruiden en soepmixen voor stamppotten en soepen à la Landwaart. De mixen werden ontwikkeld door het team van Landwaart Culinair in nauwe samenwerkingen met huisleverancier Verstegen. Deze mixen worden nu exclusief voor AGF-specialisten geproduceerd door ADN-vriend Verstegen Spices & Sauces, verkoop en distributie gaan via twee andere ADN-vrienden: Boonstra Verswaren en versAlert.


Wim Landwaart introduceert de kruidenmixen tijdens een bezoek van AGF-specialisten aan Verstegen

Succes
Het zijn de mixen waarmee we met Landwaart succes mee hebben, vertelt Wim Landwaart. Het gaat om kruidenmixen voor stamppotten: hutspot, boerenkool, zuurkool en andijvie en twee soorten soep: tomatensoep en champignon. Buiten deze kruidenmixen zijn er door Verstegen ook kruidenmixen gemaakt, voor macaroni, lasagne, nasi en bami en juspoeder. Door de korte lijnen binnen het vriendennetwerk te gebruiken is er nu een soort private label constructie ontstaan waardoor al deze mixen voor AGF-specialisten beschikbaar zijn.

Eigen verhaal
Om je als AGF-speciaalzaak te onderscheiden van massaproducenten heb je een eerlijk en eigen verhaal nodig. "Het gaat om allemaal E-nummer vrije mixen met een verlaagd zoutgehalte, zo heb je een goed verhaal richting je klanten", zei Wim Landwaart tijdens de introductie. Een aantal AGF-traiteurs had vlak daarvoor een rondleiding gekregen in de fabriek van Verstegen en met eigen ogen gezien hoe het productieproces in zijn werk ging.

Massa
Verstegen Spices & Sauces is al sinds 1886 specialist in kruiden en specerijen. Hoewel je Verstegen zou kunnen rekenen onder een massaproducent, ze produceren tonnen kruidenmixen per jaar, sluit hun werkwijze en visie goed aan bij die van een specialist. Het is een familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie aan het roer staat. Kwaliteit en service zijn, net als bij AGF-specialisten, belangrijke kernwaarden. 

Voor meer informatie:

versAlert
T: 030 - 751 76 00Boonstra Verswaren
T: 050- 5033 500Verstegen Spices & Sauces
Harrie Platzer of Jus Hutten
T: 010-2455100


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven