Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jörgen Raymann presenteert methode voor zelfontplooiing

100 deelnemers gemasseerd op Powerboostavond bij Postuma

Dinsdagavond 25 oktober was het zover, de Powerboostavond bij Postuma AGF! Deze avond is georganiseerd door het ADN en CVAH. Door de overweldigende stroom aanmeldingen moest er worden uitgeweken naar een andere locatie, maar dat stond het succes van de avond niet in de weg. Om 19:00 werden de ruim 100 gasten welkom gegeten in de zaal boven Broekhuizen keukens. Een mooie gelegenheid voor de ondernemers om onder het genot van een kop koffie even bij te praten. Om 19:30 begon de avond dan echt. Na een welkomstwoord van de ADN en CVAH, kondigde Postuma AGF Jörgen Raymann aan.



Massages
De avond startte met een Powerboostmassage, waarbij iedereen de schouders van zijn of haar buurman/buurvrouw moest masseren zodat er ontspannen aan de avond kon worden begonnen. Jörgen Raymann mag dan wat te kort schieten aan kennis in AGF, maar mensen motiveren met de nodige dosis humor kan hij als geen ander. Goed en verstandig leiderschap is volgens hem de sleutel tot succes. Met zijn motivational speech probeert hij dit over te brengen. Met zelfleiderschap krijg je de macht over jouw gewoontes en dat zorgt ervoor dat iedereen zijn P.H.D. (Passion, Happiness en Drive) kan vinden.



Op zoek naar eigen kracht

Jörgen heeft een methode bedacht om op zoek te gaan naar je eigen kracht, de zogeheten Hi5. Bij deze methode gebruik je je hand als kompas. Bij elk van de 5 vingers hoort een stap naar succes en zelfontplooiing. Het woord van de avond was ongetwijfeld passie. Waar ligt jou passie en hoe kun je deze het beste benutten. Om hier achter te komen, gebruikt Jörgen de vier O's.



Ontwaken: Geef jezelf een wake-up call. Waar sta ik nu?
Ontdekken: (her)ontdek je passie. Wat vond je ook alweer leuk aan het vak dat je nu uitoefent?
Oriënteren: Zorg dat je weet wat er speelt. Wat zijn de trends?
Ondernemen: Ga er voor!



Met veel interactie met het publiek en humor bracht hij deze boodschap. Gelukkig kregen alle aanwezigen zijn boek aan het eind van de avond mee naar huis om alles nog eens rustig door te lezen. Als afsluiting was er nog de borrel met een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid voor de ondernemers om weer eens bij te praten. De reacties op de avond waren erg positief. Hopelijk zijn de ondernemers weer in zoverre geïnspireerd dat ze er weer vol tegenaan kunnen.


Publicatiedatum: