Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nico van der Marel en Wim Vreugdenhil dragen stokje over

Na jaren van inzet, passie en plezier gaan Nico van der Marel en Wim Vreugdenhil de dagelijkse aansturing van Marel Loonwerk overdragen. Vanaf 1 maart dit jaar zullen Rick Bot en Hans Simons de werkzaamheden van Wim en Nico overnemen.

Rick Bot (39) heeft 15 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt en is begin 2017 in dienst gekomen als planner / werkvoorbereider bij Marel Loonwerk. Het afgelopen jaar heeft hij veel van Nico geleerd inzake het aannemen en aansturen van het grondwerk in de tuinbouw. Rick is dan ook het nieuwe aanspreekpunt voor het grondwerk bij het bedrijf.



Hans Simons (46) heeft 25 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt en is begin dit jaar bij Marel Loonwerk in dienst gekomen. Hans heeft veel ervaring in bijna alle facetten van de glastuinbouw en wordt op dit moment door Wim ingewerkt. Hans neemt per 1 maart 2018 de afdeling "Krijten en Reinigen" van Wim over.

Wim en Nico zullen zo nodig Hans en Rick bijstaan met hun kennis en advies. Nico blijft actief als directeur/eigenaar van Marel Loonwerk. "Voor de klant zal er weinig veranderen. De belangrijkste speerpunten blijven het nakomen van afspraken én het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, nu en in de toekomst", laten de ondernemers weten.

Voor meer informatie:
Marel Loonwerk
Burgerdijkseweg 10
2678 NZ De Lier
T 0174 512 537
F 0174 517 650
E info@marelloonwerk.nl
Publicatiedatum: