Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel Gebrs van Aarle krijgt Nederlandse primeur Tasty Tom Mini

De telers van Tasty Tom introduceren een nieuwe cherrytomaat, namelijk Tasty Tom Mini. Na succes in Duitsland is Tasty Tom Mini nu helemaal klaar om Nederlandse harten te veroveren. Gebrs van Aarle is de eerste groothandel die deze tomaten aanbiedt.

Op de kaart
Na een oproep vanuit Gebrs van Aarle melden vele speciaalzaken zich aan om als eerste in Nederland de nieuwe zoete mini-trostomaat op de kaart te zetten. De komende weken zullen zij de tomaatjes bij de Nederlandse consumenten onder de aandacht brengen.

Tasty Tom Mini
Tasty Tom Mini is een zoet tomaatje (brix 11-13) met een knapperige bite. Ideaal als gezonde snack voor tussendoor, bij de barbecue, als thuiswerksnack of als extraatje op de borrelplank. Tasty Tom Mini zal jaarrond verkrijgbaar zijn. Aan iedere tros (+/-140 gram) hangen 11-13 tomaten.

Trots
Gebrs van Aarle is trots op de prettige samenwerking met Tasty Tom en vindt het een hele eer deze introductie te mogen verzorgen. “Tasty Tom is inmiddels een sterk en betrouwbaar merk. We verwachten dat de Min daardoor spoedig het vertrouwen van de consument krijgt en zo een mooie aanvulling vormt op het assortiment van de speciaalzaken” aldus Karin van Aspert, hoofd marketing Gebrs van Aarle.

Voor meer informatie:
[email protected] 
www.gebrsvanaarle.eu  
www.tastytom.nl 

 

Publicatiedatum: