Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elektrolysewatersysteem om planten gezond te maken en ziekten te voorkomen

Ushio America kondigde de lancering aan van de NaOClean waterelektrolysesysteem (E-water) voor commercieel gebruik ter plaatse en binnenshuis om de groei van planten te bevorderen en mogelijks bepaalde ziektes en plantenmicroben te onderdrukken, inclusief poedervormige schimmel en echte meeldauw. "E-watertechnologie wordt al jaren op grote schaal gebruikt en nu wordt deze beproefde technologie ook in de VS ingezet waar waterelektrolyse al erkend is en door EPA gereguleerd is en door USDA goedgekeurd is voor gebruik in de teelt van organische gewassen", aldus Ushio America.
 


De NaOClean-technologie maakt gebruik van elektrolyse en een uniek mengproces van puur zout (NaCI) en kraantjeswater om een veilige een efficiënte pH-neutrale waterelektrolyseoplossing te creëren. Die oplossing bestaat uit waterstofhypochloriet (HCIO) dat doeltreffend is bij de controle van plantenziektes zonder schade te berokkenen aan gewassen of arbeiders. De neutrale pH van NaOClean waterelektrolyse maakt een stabielere oplossing mogelijk die veilig rechtstreeks op de planten kan worden gesproeid en die hogere niveaus van HCIO bevat in vergelijking met andere waterelektrolyseproducten. 
 
Het NaOClean E-watersysteem produceert tot 300 liter/uur neutraal elektrolysewater en laat telers en landbouwers toe om een uiterst doeltreffende sproeioplossing aan te maken om planten gezond te houden en plantenziektes ter plaatse te voorkomen. Elektrolysewater laat geen resten na, is niet giftig voor planten en is in het algemeen veilig te gebruiken voor de controle en onderdrukking van bacteriën, echte meeldauw, schimmels, zwammen en ander plantenmicroben die men gewoonlijk in gewassen aantreft. Het NaOClean E-watersysteem kost slecht enkele penny's per liter om te produceren en kan behoorlijk wat kosten besparen. Bovendien schept het een veiligere werkomgeving in vergelijking met chemische controles die op dit moment gebruikt worden voor plantenbescherming en het wassen na de oogst.
 
Voor meer informatie:
Ushio America
800.838.7446
Publicatiedatum: