Aubergine bij Keurslagers en Groentespecialisten
Keurslager en groentespecialist
De Nederlandse auberginetelers hebben in samenwerking met het Versplatform een campagne ontwikkeld om de aubergine bij de klanten van de 550 Keurslagers en 175 groentespecialisten onder de aandacht te brengen. De Keurslagers bereiden een kant-en-klaar ‘Special’ van varkensfilet met aubergine en brengen aubergine onder de aandacht in het blad Proef, hét consumentenmagazine van de Keurslager met een oplage van 235.000. Vanaf volgende week zullen ook de groentespecialisten in hun winkels en op hun website laten zien dat aubergine heerlijk is om te grillen met A3-posters en receptenkaarten. Op de sites www.keurslager.nl en www.versvooru.nl wordt ook extra aandacht besteed aan de aubergine: 'Ik ben ook lekker op de BBQ' en een filmpje over de teelt.
Facebookactie
Op www.facebook.com/ikbenooklekkeropdeBBQ maken consumenten kans op een Big Green Egg door een auberginerecept klaargemaakt op de barbecue te uploaden en zo veel mogelijk stemmen te verzamelen!
Lekker, veelzijdig en gezond!
Aubergines zitten vol vitaminen en voedingsvezels, maar mogen volgens de auberginetelers vooral niet ontbreken op elk gezellig BBQ feest. Aubergine is namelijk de perfecte grillgroente: gemakkelijk te bereiden, vrolijk van kleur en eenvoudig op smaak te brengen. En natuurlijk lekker en gezond! Hoog tijd dus dat barbecueënd Nederland deze gezonde groente ook gaat bereiden!
Meer weten? www.aubergine.nl