Nieuw type aardbeienoogstwagen op de markt gebracht

Tholen - Berkvens Greenhouse Mobility heeft met gepaste trots een nieuwe aardbeienoogstwagen geïntroduceerd op de GreenTech Amsterdam. Deze oogstwagen is speciaal ontwikkeld naar de wensen en behoeften van de eindgebruikers. De nieuwe oogstwagen is compacter, lichter en beschikt over een draaiplatform.

"Gedurende de ontwikkeling van dit nieuwe model hebben we nadrukkelijk geluisterd naar de wensen en behoeften van onze klanten. Ze gaven aan op zoek te zijn naar een wendbare oogstwagen die gemakkelijk te onderhouden is. Door in het proces nauw in contact te staan met de eindgebruiker hebben we een product ontwikkeld dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften in de sector", vertelt Robbie van Beek.

"De nieuwe oogstwagen is zo ontworpen dat het nettogewicht van de oogstwagen aanzienlijk gereduceerd is. Daardoor is de oogstwagen wendbaarder en gemakkelijker in gebruik geworden."

Het draaiplatform maakt deze oogstwagen echt uniek, volgens Robbie. Het draaiplatform is in verschillende hoeken te verstellen en het zorgt ervoor dat je altijd voor-achter-naast de oogstwagen kunt lopen om het oogsten te optimaliseren. "Deze oogstwagen heeft een groter bereik, is flexibeler en er is ruim plaats voor kratten met punnets."

Daarnaast is deze oogstwagen geschikt voor een kleinere spoormaat. "Deze uitdaging zie je vaak terugkomen bij teeltwisselingen. De hele ontwikkeling van de oogstwagen heeft de nodige zorgvuldigheid en uitdagingen met zich meegebracht, maar het resultaat is een oogstwagen die de verwachtingen overtreft van onze klanten."

Voor meer informatie:
Robbie van Beek
Berkvens Greenhouse Mobility
+31 6 11 70 99 90
r.vanbeek@berkvensgm.nl 
www.berkvensgm.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven