Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oogstmachines afgestemd op de behoeften van bladgroentetelers

"We bouwen elke machine met oog voor de specifieke teeltbehoeften van de klanten. Onze machines worden onderworpen aan veldtesten, zijn aanpasbaar aan een breed scala aan gewassen en garanderen maximale efficiëntie", zegt Alberico Durso, oprichter van Dari Ecomeccanica.

De Elle oogstmachine met trimborstels, geschikt voor alle baby leaf

Dari Ecomeccanica is een jong, dynamisch bedrijf, dat innovatieve oplossingen biedt op het gebied van landbouwmechanica. Het is gespecialiseerd in de productie van oogstmachines, trimmachines en diverse toepassingen voor bladgroenten.

De Eco Clean oogstmachine

"De waardering en het vertrouwen dat onze klanten in ons bedrijf en onze machines stellen, is voor ons essentieel. Het is die drijfveer die ons elke dag motiveert om onszelf te verbeteren en met enthousiasme alle uitdagingen aan te gaan die de landbouwmechanica ons stelt", vervolgt Durso.

De Extra Crops machine is geschikt voor de oogst van kruiden

"Professionaliteit en een toekomstgerichte visie typeren Dari Ecomeccanica", zegt een klant van het bedrijf, die verklaart een snelle en zorgvuldige service ontvangen te hebben. "De op maat gemaakte oplossingen, ook voor de kas, getuigen van de vakbekwaamheid van het team van Dari Ecomeccanica. Bovendien is de precisie waarmee de sneden worden gemaakt ongeëvenaard", stelt een andere teler.

De Vertical machine oogst in bosjes

"Onze innovatieve oogstmachines leveren niet alleen een dienst aan de telers, ze zijn bovendien technisch en financieel voordelig", zegt Francesco Roselli, directeur van Dari Ecomeccanica, over de gepatenteerde bladgroenteoogstmachines.

Om tegemoet te komen aan de behoeften van telers die elk jaar te maken hebben met een drastische afname van arbeidskrachten, blijft Dari Ecomeccanica experimenteren en innovaties ontwikkelen op het gebied van de bladgroenteoogst. Het bedrijf biedt elektrische en endothermische oogstmachines voor baby leaf, aromatische kruiden, veldsla en kropsla, machines die bosjes maken, trimmachines en vaste of mobiele sorteermachines.

De door Dari Ecomeccanica gepatenteerde machines zijn allemaal het resultaat van de bedrijfsmissie: innovatieve technologieën leveren voor de tuinbouw, met een lage CO2-uitstoot en andere verontreinigende stoffen en met een minimale impact op het milieu.

Voor meer informatie:
Dari Ecomeccanica Srl
SS 18 Km 77 -Viale Corno D'Oro
84025 Eboli (SA) – Italië
Tel: +39 (0)828 301068
info@dariecomeccanica.com
www.dariecomeccanica.com
YouTube: Dari Ecomeccanica

Publicatiedatum: