Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe veegmachines voor drie locaties paprikateler

Bij paprikakwekerij Overgaag, gespecialiseerd in de teelt van rode paprika’s, zijn onlangs drie nieuwe Stefix veegmachines afgeleverd. De Stefix 95 veegmachines zijn bestemd voor drie verschillende locaties van de teler.

Kwekerij Overgaag werd in 1950 gesticht door Arend Overgaag. In de beginjaren werden er tomaten en sla gekweekt. Ruim 71 jaar later is er een hoop veranderd; zo is de teelt natuurlijk anders, maar ook beschikt Kwekerij Overgaag over drie locaties en wordt het geleid door een nieuwe generatie. Zo vormen John, Wouter en Gerrie Overgaag anno 2021 de directie.

Een van de afgeleverde Stefix veegmachines bij de locatie aan de Hoefweg in De Lier.

Schone locaties in De Lier, Maasland en Honselersdijk
Om de drie teeltlocaties van Kwekerij Overgaag goed schoon te houden, ontstond er de behoefte aan nieuwe veegmachines. Zo zijn de nieuwe Stefix 95 veegmachine terug te vinden in De Lier, Maasland en Honselersdijk.

John Overgaag, directeur van Kwekerij Overgaag: “De aanleiding van de aankoop is om op iedere locatie een eigen veegmachine te hebben die gemakkelijk in gebruik is. De Stefix bevalt prima, de medewerkers zijn er blij mee en de klus is snel geklaard, aangezien de machine goed veegt op snelheid.”

Populair model
“Onze Stefix 95 veegmachine is een geliefd model onder veel telers,” vertelt Sander Zuidgeest, directeur van Steenks Service. “Dankzij de ruime veegbreedte van deze veegmachine is het opvegen van grof vuil of fijnstof buitengewoon eenvoudig en bespaart het een hoop arbeid. Ook is de Stefix 95 geschikt voor het schoonhouden van betonpaden en overige werkvloeren. Hiermee is het een hele fijne veegmachine voor in iedere kas.“

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
+31 (0)174 510 266
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: