Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese Topline Farms breidt uit met 10 hectare en belichting

Westmoreland/Topline Farms is in juni van start gegaan met de teelt in een nieuwe 10 hectare grote ‘Flavor Fresh’-kas in Leamington, Ontario. Het Canadese bedrijf speelt daarmee in op de groeiende vraag naar kasproducten.

De combinatie van een verpakkingssysteem en twee achtereenvolgende succesvolle seizoenen hadden Westmoreland/Topline & Flavor Fresh in staat gesteld om vol vertrouwen toe te werken naar fase 2/4 van hun uitbreidingsplan. Met de nieuwbouw heeft de groep nu 20 hectare ter beschikking, met voldoende ruimte voor toekomstige groei.

“Deze uitbreiding moet ons helpen te voldoen aan de behoeften van onze klanten. We hebben een langetermijnvisie om toonaangevend te worden in de sector door middel van geavanceerde technologie en producten van topkwaliteit”, zegt Dino Dilaudo, adjunct-directeur van de verkoopafdeling.

De innovatieve technologie in de nieuwe kassen van Flavor Fresh zal ervoor zorgen dat Westmoreland/Topline™ Farms ook tijdens de wintermaanden de retail van lokale verse producten zal kunnen voorzien. De nieuwe kas krijgt extra HPS-belichting.

Flavor Fresh zal in het eerste jaar lange komkommers telen. In de toekomst denkt het bedrijf aan verschillende soorten tomaten.

Voor meer informatie:
Westmoreland/Topline Farms
www.toplinefarms.com 

Publicatiedatum: