BFG Supply neemt DeCloet Greenhouse Manufacturing over

BFG Supply heeft DeCloet Greenhouse Manufacturing overgenomen, een fabrikant van kasconstructies en aanverwante componenten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Burton, Ohio. BFG werd opgericht in 1972 en levert al vijf decennia lang diensten aan de groensector. BFG is o.a. actief in de glastuinbouw.

Dave Daily, CEO van BFG: "De sterke kwaliteitsreputatie van DeCloet past perfect in de strategie van BFG om de belangrijkste leverancier van kasoplossingen in de tuinbouw- en CEA-markten te zijn. De overname breidt het productaanbod van BFG uit en belooft de waarde voor de klanten van beide bedrijven te verhogen." 

DeCloet, met hoofdkantoor in Simcoe, Ontario (Canada), werd opgericht in 1986 en bedient al bijna 35 jaar klanten. Het bedrijf verlaadt kasconstructies naar klanten in de hele Verenigde Staten en Canada. 

Ben DeCloet, oprichter van DeCloet: "De aankoop van DeCloet door BFG is een erkenning van hun toewijding aan en hun vertrouwen in de groeiende glastuinbouwsector in heel Noord-Amerika. Ik laat het bedrijf en zijn werknemers in goede handen achter en ben enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die BFG DeCloet zal bieden."

Voor meer informatie:
DeCloet Greenhouse 
 

BFG Supply Company Co.
www.bfgsupply.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven