Glastuinder uit Ontario kondigt uitbreiding van 10ha aan

Westmoreland/Topline Farms is verheugd om een uitbreiding van 10 ha aan te kondigen voor hun Flavor Fresh Farms-kas in Leamington, Ontario. Flavor Fresh begon met de teelt in juni 2021 en helpt Westmoreland/Topline te voldoen aan de groeiende vraag naar in de kas geteelde gewassen.

De combinatie van hun hypermoderne verpakkingssysteem en twee succesvolle seizoenen hebben Westmoreland/Topline en Flavor Fresh in staat gesteld om vol vertrouwen over te gaan naar fase 2/4 van hun uitbreidingsplan. De nieuwe gebouwen geven de bedrijven 20 ha om mee te werken, met voldoende ruimte voor toekomstige groei.

De nieuwe uitbreiding geeft Westmoreland/Topline 20 ha om mee te werken en biedt ruimte voor toekomstige groei

Dino Dilaudo van Westmoreland-Topline: "Westmoreland/Topline Farms is vastbesloten om met deze uitbreiding tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. We hebben een langetermijnvisie om de sector te leiden door middel van geavanceerde technologie en superieure productkwaliteit." 

De technologie in de nieuwe faciliteit van Flavor Fresh zal bijdragen aan de focus van Westmoreland/Topline Farms op het leveren van lokaal geteelde producten aan retailers gedurende de wintermaanden. De nieuwe kas zal extra belichting bevatten met behulp van hogedruk natrium (HPS) lampen. Dit geeft Flavor Fresh de mogelijkheid om 365 dagen per jaar groenten van topkwaliteit te telen.

In het eerste jaar zal Flavor Fresh komkommers telen, met plannen om in de toekomst verschillende tomatenvariëteiten toe te voegen.Voor meer informatie:
sales@westmorelandsales.com  
www.toplinefarms.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven