Teler verliest oogstmachine 4.0 niet meer uit het oog

Het Italiaanse Dari Ecomeccanica heeft de vierde generatie oogstmachines uit eigen productie op de markt gezet. Daarbij is de mogelijkheid om de machines van op afstand in de gaten te houden nieuw. 

“We hebben een webplatform gecreëerd voor teler die oogstmachines bezitten, omdat het de bedoeling is dat ze de machine continu en van afstand kunnen controleren. Ook kan de bestuurder van de machine via het platform een rapport raadplegen met automatisch gegenereerde gegevens, zodat de belangrijkste parameters altijd onder controle blijven. Door de gegevens in realtime weer te geven, is het ook mogelijk om onderhouds- en afstandsonderhoudswerkzaamheden te plannen. Op deze manier kunnen plotselinge afwijkingen en stilstand van de machines worden voorkomen”, zegt Francesco Roselli. 

De 4.0-machines hebben een dataverkeer van 10 MB per maand, voor een duur van vijf jaar. Dit is gedurende deze periode gratis. Dankzij de internetverbinding kan een oogstmachine worden gelokaliseerd op de kaart en kan er een taak aan hem worden gegeven of kan hij naar een gebied worden gedirigeerd.

Er kan een gebied of een taak worden aangewezen

Dari Ecomeccanica beschikt over een team van deskundigen dat klaar staat om in te grijpen en dringende problemen op te lossen. De digitale evolutie van oogstmachines heeft een dubbel voordeel zowel voor de bestuurder, die altijd alle parameters onder controle heeft, als voor de technici van de fabrikant. Het resultaat zijn beter presterende machines. 

De gegevens worden automatisch gegenereerd.

Toegang tot de gegevens van de gekozen machine

Voor de toekomst is men van plan de 4.0-service uit te breiden tot alle mechanische apparatuur die dagelijks in de tuinbouw wordt gebruikt, zodat het werk nog eenvoudiger wordt. 

Voor meer informatie:
Franco Roselli
Dari Ecomeccanica Srl
Viale Corno D'Oro ,SS 18 km 77
84025 Eboli (SA) – Italië
+39 0828 301068
info@dariecomeccanica.com
www.dariecomeccanica.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven