Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw logistiek hulpmiddel voor in de kas

Het nieuwste logistieke hulpmiddel voor in de kas van FPHU Maryniaczyk is de Hortitruck, een gebruiksvriendelijke trekker die tot wel drie ton kan trekken. Ook wordt onderzoek gedaan naar een automatisch los- en laadstation voor in de kas.

De body van de HortiTruck is gemaakt van staal, dat beschermd is tegen corrosie, en elementen van ABS plastic. Het product heeft een elektrische motor, en de chauffeur kan er op staan om ermee te rijden. Hij is uitgerust met een stuursysteem dat wordt bediend door een multifunctioneel stuur, een kleine display die het batterijniveau laat zien, de status van alle besturingselementen en een urenteller.

De HortiTruck zal binnenkort beschikbaar zijn in een AGV-versie. De trekker kan aangepast worden om te werken in een omgeving met inductielus. De producent en een Pools onderzoeksteam zijn bezig met het ontwerpen en creëren van een prototype van een automatisch los- en laadstation voor gebruik in de kas. Er kan dan gebruik worden gemaakt van een inductie-volgsysteem met automatisch genavigeerde machines.

Inductielus systemen
FPHU Maryniaczyk implementeert nieuwe logistieke systemen voor plantenteelt in moderne kassenbedrijven. De producten van het bedrijf zijn populair in veel landen in verschillende regio's over de hele wereld. Nu zoekt het Poolse bedrijf naar een partner die de inductielussystemen van het bedrijf kan implementeren in moderne kassen.





Voor meer informatie:
Maryniaczyk
Domaniew 9a, 98-235
Błaszki, Poland
Publicatiedatum: