Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe automatische sproeier met nauwkeurige stroomcontrole

De Poolse producent van kasapparatuur Maryniaczyk heeft hun nieuwste project aangekondigd: een automatische sproeier met nauwkeurige stroomcontrole, de HSE 300.

De tank bevat 300 liter en de capaciteit van de batterijen is 280 AH. Ook is er de optie om een oplaadstation toe te voegen. Het vervangen van de batterij kost maar 30 seconden, wat in de video hieronder te zien is. 

De sproeier werkt met een borstelloze technologie, zodat er geen onderhoudscontroles nodig zijn voor borstels. Daarnaast vermindert dit het energieverbruik volgens de producent.

Het touchscreen en de intuïtieve software zorgen ervoor dat het een gebruiksvriendelijke unit is. De instellingen kunnen worden opgeslagen, zodat de telers ze maar een keer hoeft in te stellen. 

De arm is drie meter hoog en bevat verschillende sproeikoppen die kunnen worden gebruikt. Ook is het mogelijk meer sproeimondverlengingen toe te voegen. De unit is daarom geschikt voor de toepassing van verschillende sproei-oplossingen.

Het bewegen van de sproeier is eenvoudig door een goede gewichtsverdeling in combinatie met een geavanceerd besturingssysteem, een Stipo-gashendel en een schakelaar voor een soepele overgang van rij tot rij.

Voor meer informatie:
Maryniaczyk
biuro@maryniaczyk.pl 
www.maryniaczyk.com