kartonnen stretch-machine ICE

AGF-producten met verschillende afmetingen in een kartonnen sleeve

De consumentenvraag naar meer duurzame verpakkingen met een meer verantwoorde, ecologische footprint blijft stijgen.
Skillpack werkt samen met haar leveranciers om aan deze vraag te voldoen en introduceert de nieuwe kartonnen stretch-machine te introduceren: de ICE.Met de ICE verpakt Skillpack, dankzij een innovatief systeem wat zich aanpast aan de grootte van het product, producten zoals bijvoorbeeld appels, kiwi’s, tomaten, aardappelen en druiven met verschillende afmetingen automatisch in een kartonnen sleeve, welke wordt voorzien van folie aan de bovenkant, tot wel 70 verpakkingen per minuut.

De verpakking wordt vervolgens gesloten aan de onderkant of zijkant, waardoor de stabiliteit en veiligheid van het product gegarandeerd gewaarborgd blijft.

Het eenvoudige design, de hoge mate van toegankelijkheid, flexibiliteit en de simpele, transparante lay-out maken de ICE kartonstretch machine van Skillpack volgens de ontwikkelaars 'een unieke machine'. Afhankelijk van het product en de wensen van de klant is de machine uit te breiden met een zowel horizontaal als verticaal verpakkingssysteem.

De afmeting van een kartonnen verpakking kan variëren van minimaal 70 mm (L) x 70 mm (B) tot maximaal 400 mm (L) x 300 mm (B).
De hoogte van een kartonnen verpakking kan variëren van minimaal 30 mm tot maximaal 300 mm. Met een snelheid tot wel 70 verpakkingen per minuut.

Voor meer informatie:
Skillpack
Ohmweg 39
2952 BD Alblasserdam
Info@Skillpack.nl 
www.skillpack.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven