Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ruim 500 genodigden aanwezig

Feestelijke opening nieuw hoofdkantoor Aweta

Zaterdag 14 december opende Aweta, pionier in sorteer- en verpakkingsmachines, onder toeziend oog van ruim 500 genodigden het nieuwe hoofdkantoor in Pijnacker-Nootdorp.


CEO Otto Vink

Een spectaculaire openingsshow van illusionist Alfredo Lorenzo werd opgevolgd door een persoonlijke toespraak van CEO Otto Vink waarbij innovaties, projecten, opdrachtgevers, medewerkers en familieleden in de schijnwerpers werden gezet.

Officiële opening bedrijfspand
Tijdens deze middag werden oud en nieuw aan elkaar verbonden. De 'oudste' werknemer en de meest recente werknemer verrichtten samen de officiële opening.


Links: de eerste komkommersorteermachine
Rechts: Rondleidingen

De eerste komkommer-sorteermachine uit 1966 werd getoond, alsmede de meest recente innovatie van dit jaar: de Cupsizer XL voor peren.

"
Het oude logo...

Er werd stilgestaan bij wijlen oprichter A.W. Tas die in 1966 zijn eerste sorteermachine ontwikkelde in een varkensschuur in Nootdorp.


Demo Centre

En uiteraard was er een  rondleiding langs de meest innovatieve sorteertechnologieën die Aweta in de loop der jaren ontwikkeld heeft.

Wereldspeler in sorteermachines
"Vandaag de dag is Aweta marktleider in sorteertechnologie met een wereldwijd netwerk van dealers, serviceorganisaties en klanten. Het nieuwe hoofdkantoor symboliseert de kickstart van een nieuw tijdperk van dit prachtige innovatieve bedrijf."



Voor meer informatie:
Aweta
Bedrijvenpark Boezem Oost Kwakelweg 2
2641 WW Pijnacker
+31 88 66 88 000
aweta@aweta.nl 
www.aweta.nl    

Publicatiedatum: