Arjan Klarenbeek, Speciaalzaak in AGF en maaltijden

"In dit dorp wordt nog gekookt"

Tholen – Een persoonlijke benadering en gewoon een keer proberen, want het bedrijfsfruit valt bijzonder in de smaak, weet Arjan Klarenbeek van de gelijknamige Barneveldse AGF-speciaalzaak. Enkele jaren geleden startte hij met de werkfruitservice wat een groeiende loot aan de onderneming is. Maar ook de gewone huisvrouw komt nog in zijn zaak, want gelukkig wordt er in zijn dorp nog gewoon gekookt, vertelt Arjan.


Promotiefolder voor werkfruit

Deze maand besteden ze er wat extra aandacht aan in de hoop dat er meer bedrijven aansluiten. "Ik wil de bus graag vol hebben. Daarom hebben we geadverteerd en plaatsen berichten op Facebook. Dat betaalt zich uit, nieuwe bedrijven hebben zich weer aangemeld voor de actie", vertelt Arjan. "Elke maandag of dinsdag voor negen uur leveren we een naar de wensen van de klant samengesteld pakket af. Bij de een bestaat dat bijvoorbeeld uit appelen, peren en bananen, terwijl bij de ander een uitgebreider assortiment wordt geleverd. Ook meer exotisch fruit en smoothies behoren tot de mogelijkheden. Bedrijven kunnen een gratis proefpakket aanvragen om het eens te proberen."


Werkfruit op maat

De bezorgservice geldt ook voor particulieren. Klarenbeek heeft een webwinkel maar vergeleken met werkfruit zit daar de vaart niet zo in. "Ik verkoop online vooral salades en fruitmanden en heb een paar vaste klanten die hun dagelijkse boodschappen bestellen. Maar over het algemeen komen mensen liever in de winkel. Ze willen zien, ruiken en proeven. Barneveld is nog een traditioneel dorp. Hier haalt moeder gewoon nog de kinderen van school en er wordt ook nog gekookt", aldus Arjan. Maar iets aparts, zoals spruiten aan de stam, kunnen de Barnevelders wel waarderen. “Zoiets is echt een blikvanger. Mensen vinden het leuk om te zien hoe de spruiten eigenlijk groeien.”


Kraakverse spruiten op stam zijn een blikvanger in de winkel

Voor meer informatie
Arjan Klarenbeek speciaalzaak in AGF en maaltijden
Burgemeester Kuntzelaan 36
Barneveld
T: 0342 416 561
www.klarenbeek.versvooru.nl 
Facebook Arjan Klarenbeek 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven