Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Kijkje achter de schermen bij komkommerteelt
Wilt u uw medewerkers op een originele manier verrassen met een gezond, gezellig en leerzaam cadeau? Met het boek Komkommers gaat u de feestdagen in met heerlijke, originele en bovenal lekkere recepten, rechtstreeks van de teler. Bovendien geeft het boek u een kijkje achter de schermen bij de komkommerteelt.
Vorig jaar heeft Hedy Willems samen met haar dochter het boek "Komkommers" geschreven om de komkommer weer positief in het daglicht te zetten. Nu tipt ze het boek als relatie- of kerstgeschenk: "Even zijn er geen komkommers en er is tijd voor onderhoud en renovatie van onze kas en corridor. Alles weer in orde maken voor een nieuwe teelt. Een teelt waarin we hopen dat de vraag naar de komkommer weer helemaal terug komt. Nee, we streven naar een grotere vraag! We gaan de consument vertellen dat er zoveel meer mogelijk is met het product komkommer. We moeten de consument verleiden tot het vaker eten van die komkommer. En hoe kun je dat beter doen dan als teler wederom het contact met de consument op te zoeken. Vertellen hoe we telen, wat voor vitaminen, vezels hij bevat, hoe je hem moet bewaren etc. Het directe contact teler met consument is zo belangrijk. Nu dus even niet, maar vanaf half februari weer verkrijgbaar: de Nederlandse komkommer!"
Meer informatie over het boek
Voor meer informatie: Komkommerkwekerij Willems Hedy Willems [email protected]