Dekapack International met machines van Italdibipack en Imbalstock op Empack

Krimpfolie zijlasmachine voor het verpakken van komkommers, broccoli en dadels

Dekapack International is trots op het exclusieve dealerschap van de Italiaanse fabrieken Italdibipack en Imbalstock waarvan zij tijdens de Empack diverse modellen zullen demonstreren. Na de beurs worden de machines opgesteld in de showroom van Dekapack in Huizen waar met gebruikmaking van de folie en producten van de klant de machines uitgebreid getest kunnen worden.Met dit brede aanbod machines kunnen groenten en fruit verpakt worden van handmatig tot volledig geautomatiseerde oplossingen, flowpack, krimp verpakkingen en pallet wikkelen.

De krimpfolie zijlasmachine type “IS” van Imbalstock is het paradepaartje en uitermate geschikt voor het verpakken van onder andere komkommers, broccoli en dadels.Er is volgens Dekapack geen enkele zijlasmachine die zo toegankelijk en overzichtelijk is als deze machine waar de luxe van Italiaanse design tot in perfectie is uitgevoerd. De transparante vleugeldeuren en de positie van de folierol geven onbelemmerd toegang tot de machine. De instellingen van de machine worden ingesteld door middel van een touchscreen waar verschillende programma’s aangemaakt en opgeslagen kunnen worden. Het meelopend stempel (box motion) en de daarvoor geplaatste zijlas-unit zorgen ervoor dat de machine met een zeer hoge snelheid van 6600 verpakkingen per uur kan werken en de producten perfect verpakt. De invoerband zorgt voor een automatische verdeling van de producten waardoor het invoeren van de producten zeer eenvoudig is.

De zijlasmachines van Imbalstock zijn er in 3 verschillende stempel breedtes, 350mm, 600mm en 800mm en er is tevens een uitvoering die geschikt is voor MAP (modified atmosphere packaging).

De machines van Italdibipack staan garant voor flexibel en compact design. Flexibel omdat de machines eenvoudig verplaatst kunnen worden tussen de verschillende productielocaties.Compact om zo ruimte te besparen waar dat nodig is. De Leo en Leonardo robot palletwikkellaars en de Ecofard 500 bundelpakker voor potten en flessen zijn de compactste op hun gebied ter wereld!Ook deze machines zullen niet ontbreken tijdens de beurs en daarna in de showroom van Dekapack International BV. De flowpackers, zowel horizontaal en verticaal, maken het aanbod compleet.

Wilt u de machines aan het werk zien? Bezoek dan stand 3C27 tijdens de Empack in Den Bosch op 3 en 4 april 2019 of maak een afspraak voor een demonstratie in de showroom in Huizen.

Voor meer informatie:
Nico Ros
Dekapack International BV
Nijverheidsweg 13
1271 EA Huizen (NL)
Tel. +31-(0)35-6566893
nico@dekapack.nl
www.dekapack.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven