Twee nieuwe traysealers voor Belgische groenten- en fruitsnijderij Allgro

Familiebedrijf Allgro combineert al sinds 1990 een groothandel in groenten, fruit en aardappelen met een groenten- en fruitsnijderij. Door het continu aanbieden van nieuwe en innovatieve producten beweegt het bedrijf op een creatieve manier mee met de nieuwste trends in de foodservice- en retailmarkt.

In de fabriek in Sint-Lievens-Houtem wordt dagelijks meer dan 25 ton groenten en fruit verwerkt. Dit wordt geleverd aan ruim 600 vaste klanten in België, Frankrijk en Luxemburg. Dat ook in deze landen een sterk groeiende vraag is naar voorgesneden groenten en fruit, blijkt duidelijk uit de behoefte naar nieuwe verpakkingslijnen.

Na de levering van twee Tramper S-335 lijnen in 2014, werd dit keer opnieuw gekozen voor twee Tramper trayseallijnen, maar dan van het type S-340 (een sealbereik van 400 x 300 mm). "Met de eerste traysealers hebben we erg goede ervaringen. Daarom zijn we bij de aanschaf van de nieuwe verpakkingslijnen ook weer teruggekomen bij Tramper”, aldus directeur Paul de Meyer.

“Doordat de machines uitermate flexibel zijn in het omstellen tussen verschillende trayformaten, is het eenvoudig om snel te wisselen tussen de verschillende producten die wij verpakken. Daarnaast zijn voor ons het bedieningsgemak en de betrouwbaarheid van de machine echt een pluspunt!”  

Voor meer informatie:

Allgro
Tel.: +32 (0)9 360 83 48
www.allgro.be

Tramper Technology
Tel.: +31 (0)113 31 28 11
www.trampertechnology.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven