Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

E-licensing-platform Enza Zaden live

Vanaf vandaag is het Enza Zaden-platform voor e-licensing live. Onderzoekers en veredelaars wereldwijd hebben met e-licensing online toegang tot innovaties van Enza Zaden. Met dit platform, dat te vinden is op de website www.enzazaden.com en www.enzazaden.nl, zorgt het groenteveredelingsbedrijf uit Enkhuizen voor een transparant IP-portfolio (Intellectual Property) dat nu voor alle relevante partijen toegankelijk is.

Jaap Mazereeuw, algemeen directeur van Enza Zaden: “Wij zijn een veredelingsbedrijf waarbij innovaties hoog in het vaandel staan. We besteden dan ook ruim dertig procent van onze jaaromzet aan R&D. Het is daarom van belang dat we onze innovaties met kwekers- en octrooirecht adequaat beschermen. Tegelijkertijd maken we deze toegankelijk voor andere onderzoekers en veredelaars om verdere innovatie te stimuleren".

Joep Lambalk, directeur R&D bij Enza Zaden, voegt toe: "We zien e-licensing als een stap naar een oplossing vanuit de sector zelf, omdat we transparantie en toegankelijkheid bieden aan alle relevante partijen."

Het Enza Zaden e-licensing-platform wordt met regelmaat bijgewerkt en uitgebreid.

Publicatiedatum: