Onder leiding van Wim van de Wiel, Productunit Manager Vollegrond, en Nanne van Baar, Productmanager Vollegrond, bezochten zo'n 50 genodigden het proefveld. “Een accent op smaak is nieuw voor de vollegrond. Wij wilden testen welke mogelijkheden er zijn met smaak en bekijken of het met sturing mogelijk is om de consument jaarrond een beter smakend product te bieden.”, vertelt Nanne van Baar. “De grond bij teler Carlo de Jongh is licht en geschikt voor de teelt van een groot aantal producten. In het huidige proefveld staan veel slasoorten, waar Carlo ook nog eens uitgebreide ervaring mee heeft.”
Greenery Innovation Experience op proefveld Carlo de Jongh
Onder leiding van Wim van de Wiel, Productunit Manager Vollegrond, en Nanne van Baar, Productmanager Vollegrond, bezochten zo'n 50 genodigden het proefveld. “Een accent op smaak is nieuw voor de vollegrond. Wij wilden testen welke mogelijkheden er zijn met smaak en bekijken of het met sturing mogelijk is om de consument jaarrond een beter smakend product te bieden.”, vertelt Nanne van Baar. “De grond bij teler Carlo de Jongh is licht en geschikt voor de teelt van een groot aantal producten. In het huidige proefveld staan veel slasoorten, waar Carlo ook nog eens uitgebreide ervaring mee heeft.”