Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse ijsbergslaproductie stabiel

Arkdia Food is gevestigd in Murcia, Spanje. Het specialiseert zich in levering van agf in de gehele keten, wat gaat van het telen, verpakken, het afleveren van goederen tot -van steeds toenemend belang- het mogelijk maken van de voedseltraceerbaarheid. Deze voedseltraceerbaarheid van het bedrijf krijgt erkenning van onder anderen Global GAP, The British Retail Consortium en Field to Fork.

Het bedrijf produceert en verhandelt meerdere soorten sla, groenten en meloenen, die in het grootste deel van Europa te koop zijn: twintig landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden en de grootste: Duitsland. Zijn klanten behoren zowel tot de retail- als voedselverwerkingssectoren.

IJsbergsla is een van de grootste producten in het assortiment. Onlangs waren er tekenen dat sommige landen willen afstappen van de ijsbergsla naar de meer kleurrijke variƫteiten. Antonio Zaragoza, van Arkadia, zegt dat het bedrijf dit merkt op de Europese markt. "Het volume geproduceerde en verkochte ijsbergsla is ongeveer stabiel. Het is hetzelfde als twee jaar geleden."

Niettegenstaande dit feit is Arkadia aan het kijken of het zich kan uitbreiden met slarassen, bijvoorbeeld naar Apollo, Kos en Xanadu. Daarnaast willen ze spinazie aan hun productenlijst toevoegen.

Voor meer informatie:
Antonio Zaragoza
Tel: + 34 968 83 03 46
Fax: + 34 968 83 23 19
[email protected]
www.arkadiafood.com




Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer