Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ontwikkeling samen met CKO en TV-kok Larisse

BPF-leden gaan cursus voedselovergevoeligheid volgen

BPF is blij met de samenwerking met CKO om te komen tot de cursus voedselovergevoeligheid. De BPF leden krijgen een avond theorie, een avond praktijk en een Workshop aan de zaak waarbij zij 10 klanten met voedselgevoeligheid uitnodigen. Alle avonden worden gegeven door TV-kok Larisse. Larisse is al ruim zeven jaar ervaringsdeskundige op het gebied van voedselovergevoeligheid. Haar eerste kookboek ‘Lekker eten met voedselovergevoeligheid’ is verschenen in november 2010 en als compleet handboek onmisbaar voor iedereen die met voedselovergevoeligheid te maken heeft. Ook ontwikkelde zij een eigen kookprogramma op het gebied van voedselovergevoeligheid en verzorgt zij vele workshops.

Larisse is van mening dat iedereen lekker moet kunnen eten, dus ook consumenten met een voedselovergevoeligheid. Met haar tips laten wij consumenten zien dat een voedselovergevoeligheid geen beperking is maar juist een kans om (weer) te genieten van de veelzijdigheid van verse producten. Bij de BPF is men duidelijk van mening dat er meer kennis nodig is om de consument op termijn het vertrouwen te kunnen blijven geven bij “de specialist” te zijn. Het aantal mensen met een voedselallergie is de laatste 10 jaar verdubbeld en het aantal ziekenhuisopnamen ten gevolge van een allergische reactie op voeding is zelfs verzevenvoudigd. Nog steeds lijkt het aantal consumenten dat te maken heeft met voedselovergevoeligheid toe te nemen en dit heeft veel impact op de maatschappij. Ook wij als AGF ondernemers hebben er in toenemende mate mee te maken. Inspelen op deze ontwikkelingen draagt bij aan het onderscheidend vermogen van ons als AGF-specialist en de binding met de consumenten.

Extra uniek aan deze op maat gemaakt cursus van CKO is de avond bij de ondernemer op de zaak. Juist dit is zo belangrijk om te leren hoe je het verhaal, je kennis bij de consument overbrengt. Wat is dan mooier als je samen met Larisse, je medewerkers en een aantal klanten dit kan doen op de werkvloer.

LookAtFresh spreekt van een geweldige samenwerking in de breedte. Initiatieven die veel meer aangepakt moeten worden om met elkaar in de toekomst ook de steeds veranderende consument te kunnen voorzien van de mooi maar vooral gezonde producten en kennis. 
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer