Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Week van de venkel

Venkel is de energieke zomergroente! Onze Nederlandse venkel is exclusief verkrijgbaar in het zomerseizoen. Vanaf maandag 25 juni 2012 trappen de telers het venkelseizoen af. Venkel is vanaf nu weer volop verkrijgbaar. Vandaar dat we venkel deze week extra in het zonnetje zetten! Venkel is een echte culinaire alleskunner. Met het loof, de knol en het zaad van venkel is ongelooflijk veel te doen. Zoet en hartig bereid. Venkel kan zowel rauw als warm gegeten worden.

In de ochtend van maandag 25 juni 2012 werd het Product van de Week 'Venkel' door een meester- en twee sterrenchefs gepresenteerd in het Huis van de Smaak op de Floriade in Venlo. Ze hebben daarnaast nog een drietal gerechten met venkel voorgeschoteld gekregen. De culinaire pers was hierbij ook aanwezig.


Presentatie van Venkel in het Huis van de Smaak op de Floriade

Tijdens de week van de venkel zal het product ook zichtbaar zijn in het Floriade Huis van de Smaak. Kijk voor meer informatie over de Floriade op www.groentenfruitbureau.nl/floriade.

Wilt u meer weten over venkel? Kijk dan op www.groentenfruitbureau.nl/venkel en http://www.groentenfruitbureau.nl/veggipedia/venkel

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer