Red Egg
Tijdens de Fruit Logistica 2012 introduceerde The Greenery een nieuwe variëteit pruimtomaat: de Red Egg. De Red Egg wordt nu al gezien als dé pruimtomaat voor de komende jaren, dankzij het onderscheidend vermogen in de vele toepassingsmogelijkheden van het product. De tomaat is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de telersgroep Red Fresh van The Greenery: Themato, Nico Duijvestijn en Fred van Zeyl. Nico Duijvestijn: "De eerste oogst Red Egg tomaten is erg goed. De tomaat is vol, stevig en de smaak wordt door smaakpanels als zeer goed gewaardeerd. De langere vorm is nu al te zien, maar deze wordt nog beter naarmate de oogst vordert." De Red Egg wordt tot en met half november geoogst.Coeur de Boeuf
De hartvormige Coeur de Boeuf tomaat is sterk geribbeld en onderscheidt zich door haar volle vruchtvlees en matige sap- en zuurgehalte. Anders dan bij traditionele tomaten is deze tomaat al eetbaar als de schil nog groen is. Het rijpingsproces van de Coeur de Boeuf begint namelijk van binnen naar buiten. Nico Duijvestijn: “We telen de Coeur de Boeuf nu al vier jaar, maar de tomaat is nog nooit zo bijzonder mooi geweest: groot, perfecte kleur en een mooie glans. Kwaliteit is de continue factor van ons bedrijf. Wij investeren in kwaliteit, maar ook onze ervaring maakt, dat wij tomaten telen van een hoogwaardige kwaliteit.” De Coeur de Boeuf wordt tot en met begin december geoogst.Voor commerciële en productinformatie, kunt u contact opnemen Ronald van de Berg, Verkoper Vruchtgroenten The Greenery, tel: 0180 180 657 975 of e-mail: [email protected]