Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kookboek vol Kumato gerechten

"Kumato ® is een uniek tomatenras met een zoete en authentieke smaak"

Tholen - Rougeline was 10 jaar geleden het eerste Franse bedrijf dat begon met de veredeling van gekleurde rassen. Marketing- en ontwikkelingsmanager Jeremie Chabanis van Rougeline herkende in de Kumato® tomaat meteen een bijzonder ras met een uitzonderlijke smaak en suikergehalte, maar ook een ongebruikelijke kleur en zag commerciële mogelijkheden. Rougeline is nu met een kookboek gekomen met verschillende creatieve Kumato® recepten van bekroonde Franse chef-koks als onderdeel van haar promotiecampagne voor de Kumato ® in Frankrijk.



"Deze tomaat is zo bijzonder vanwege de manier waarop de kleur verandert bij rijping: van groen naar zwart naar roodbruin, dat is een klassieke zichtbare kleur. Kumato® biedt consumenten wat ze verwachten van een tomaat: ze zijn zoet, sappig en fris, met een echte smaak. Het ras heeft ook de authentieke kenmerken van een tomaat: glad vlees, goede zuurgraad, geur en een natuurlijke aroma.

Op de vraag waarom nu een promotie campagne voor Kumato ® antwoord Jeremie Chabanis: "we zijn in Frankrijk al langer bezig zijn met de promotie, maar nu gaan we in samenwerking met Syngenta de exportmarkt bewerken."
Kumato® is nu niet langer een niche product op de markt en de consumenten verwachten deze tomaat in de winkels. We blijven Kumato® aanbieden aan de consument als een product dat ze kunnen eten tijdens de werkdag in restaurants en bedrijfskantine. Dit is wat we benadrukken bij de Kumato ® promotie."

"Verder hebben we besloten om Kumato ® te promoten bij restaurants en kook enthousiastelingen, we laten het potentieel van een dergelijk uniek product zien en suggereren enkele succesvolle recepten. We zijn gevestigd in Frankrijk, en de Kumato ® wordt geteeld in het Zuiden, het leek logisch om Franse gastronomen te vragen om een aantal authentieke recepten. Het werken met chef-koks is niets nieuws voor ons: Rougeline stond ook met onze producten en een chef-kok op de Fruit Logistica."
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer