Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arwin van der Wees van De Gier:

"Compleet pakket aandrijftechniek voor de teler"

Tholen - De Gier is producent van aandrijftechniek voor de agrarische sector. "Wij beleveren de kassenbouw wereldwijd. Onze producten worden gebruikt voor aandrijving van luchting-, scherming- en hijsverwarmingssystemen", vertelt Arwin van der Wees. In deze videoreportage demonstreert Arwin de systemen die De Gier heeft ontwikkeld, zoals de Blue Control 350, de GXP gevelschermmotor en het MultiPosblok.


Sjanet van der Velden en Arwin van der Wees van De Gier Solutions

"Zijgevelscherming is niet meer weg te denken uit de moderneglastuinbouw. Nieuwe- en bestaande kwekerijen zijn ermee uitgevoerd.Door lichtregelgeving en energiebesparing is de vraag verdertoegenomen. In de praktijk kampt een zijgevelscherm nog al eens metslip-, vocht-, afstel- en/of elektrische problemen. Voor deze problemenheeft De Gier Drive Systems een oplossing ontwikkeld: de Blue Control 350", vertelt Arwin. "Met de Blue Control 350 kunnen zowel nieuwe zijgevelschermen als ouderesystemen met bijvoorbeeld buismotoren worden aangestuurd. Ook andereniet goed functionerende systemen kunnen eenvoudig en betrouwbaarworden omgebouwd"

Klik hier voor de videoreportage

Voor meer informatie:
Sjanet van der Velden
De Gier Drive Systems
Tel: 0174-292089
www.degier.nl

Publicatiedatum: