Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de Horti Fair in Amsterdam RAI:

BVB Substrates wint 'Best participant award 2008'

BVB Substrates heeft de Best Participant Award 2008 gewonnen, een prijs die tijdens de Horti Fair is uitgereikt aan het deelnemende bedrijf dat het medium Horti Fair optimaal benut. De jury was enthousiast over hun toegankelijke en aantrekkelijke presentatie op de beurs en de gesegmenteerde aanpak van BVB Substrates. De prijs bestaat uit een beker en Horti Fair-mediapakket ter waarde van € 1.000,-.

Jury rapport

‘BVB Substrates is als leverancier van substraten op twee plaatsen aanwezig op de Horti Fair: in het segment toelevering bij de potgrondleveranciers en bij de retail met hun concept Peat for People. Met een aantrekkelijk marketingconcept wordt een ogenschijnlijk simpel product als potgrond uitnodigend gepresenteerd en vertaald naar beleving. In hun stand wordt aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan, terwijl men zich tegelijkertijd nadrukkelijk op de toekomst richt met een modern, educatief concept gericht op kinderen: Kids for Earth. De standbemanning is actief en betrokken en de stands informatief en uitnodigend, waardoor veel business wordt gegenereerd.’

Het werd een nek-aan-nekrace met Koppert Biological Systems, die een eervolle vermelding kreeg voor de wijze waarop het biologische bestrijdingsmiddelen op een actieve, aantrekkelijke manier presenteert inclusief kookdemonstraties die de aandacht van bezoekers niet alleen trekken maar ook vasthouden. De jury bestaat uit de beurs- en communicatiedeskundigen Mia Timmer (Horti Fair manager), Helga van Marrewijk (Ment Communicatie) en Piet Wapperom (communicatiedeskundige). 
Publicatiedatum: