Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Arend presenteert innovatief alarmmanagementsysteem

Tholen - Van der Arend presenteert op de Horti Fair een innovatief alarmsysteem. "Eigenlijk is het een alarmmanagementsysteem", vertelt Mark van Gijzen. "Waar de meeste alarmsystemen 16 tot 32 meldingen genereren, kan dit systeem indien nodig duizenden meldingen doen. Dit gedetailleerde systeem brengt diverse dingen bij elkaar. Zo kunnen de dienstroosters van servicemensen in het systeem worden gimplementeerd."


Mark van Gijzen en Ron van der Arend tonen het systeem

Hetalarmmeldingensysteem is een samenwerking tussen Van der Arend, Adesysen Priva en is inmiddels al actief op verschillende kwekerijen in De Wieringermeer. "Deautomatische alarmcentrale bestaat uit een PC met onder andere Windowsdraaiende meldbanksoftware en één of meerdere hieraan gekoppeldetelefoonlijninterfaces voor ontvangst van de alarminformatie en hetuitbellen naar onze servicemensen", legt Ron van der Arend uit."Binnenkomendealarmmeldingen komen veelal uit alarmmelders die kritische technischeinstallaties bewaken. Deze bellen in op het meldbanksysteem zodra zichdaar een technische storing voordoet. Eenmaal binnen in hetmeldbanksysteem wordt aan een alarm een urgentie toegekend en startindien gewenst het oproepen van een servicemonteur", vervolgt de directeur van Van der Arend. "Hetalarmmelding systeem kent diverse belangrijke technische eigenschappen.Zo wordt een alarmontvangst van vrijwel elk fabricaat alarmmelderontvangen."