www.groentennieuws.nl is van de partij

Horti Fair 2008 van start

Tholen - Vandaag om 10.00 uur, opent Amsterdam RAI de deuren voor de bezoekers van de Horti Fair 2008. Het serviceniveau voor de bezoekers is door deelnemers en de beursorganisatie op een hoger niveau gebracht. Gratis toegangskaarten via standhouders, geen (voor)registratie, meer shuttlebussen vanuit tuinbouwgebieden, een welkomstfolder met extra activiteiten en de gratis Horti Fair Daily News (met complete beursplattegrond!) maken onderdeel uit van dit pakket.

 
Ook de redacteuren van www.groentennieuws.nl, Izak Heijboer en Annet Breure, zijn weer van de partij op de Horti Fair. Gewapend met pen, papier en camera bezoeken ze vier dagen lang de toeleveranciers in de glasgroentensector op zoek naar nieuws en noviteiten. Werd vorig jaar deze website nog aangekondigd, inmiddels ontvangen 3500 (kas)groententelers en gerelateerden deze dagelijkse nieuwsbrief. Wilt u op de Horti Fair een afspraak maken met de redacteuren? Stuur dan gerust een mailtje met uw naam, telefoonnummer en eventuele nieuwsfeit. Volgende week maandag wordt op deze website een volledige fotoreportage van de Horti Fair geplaatst.
 
 
De Horti Fair adviseert gebruik te maken van de shuttles en het openbaar vervoer, maar biedt ook parkeergarantie. Dagelijks is de vakbeurs van 14 tot en met 17 oktober geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven