Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nico van der Laar en John Berghman:

"Prins Group levert met vier bedrijven complete kasprojecten"

Tholen - De Prins Group bestaat uit vier bedrijven die gezamenlijk een compleet kasproject tot en met de scherminstallaties leveren en monteren: Prins Kassenbouw, Prins Kasprojecten, Batist Systemen en Vepritec Kastechniek. Volgens Nico van der Laar (Vepritec) en John Berghman (Batist Systemen) levert de synergie tussen deze zelfstandige bedrijven grote voordelen op voor de telers.


Nico van der Laar en John Berghman

"Momenteel zijn we bezig met een project in Pijnacker bij Meijer Roses, waarbij we met Prins Kassenbouw een complete kas opbouwen met het staal van Prins Kasprojecten, het aluminium van Batist Systemen en waarbij Vepritec Kastechniek het luchtmechaniek monteert, de scherminstallaties aanbrengt en tevens het insectengaas regelt", vertelt Nico van der Laar.

De Prins Group had op de Horti Fair een grote stand staan en is erg tevreden over de beurs. "Het bezoekersaantal wordt minder, maar de kwaliteit beter", vertelt John Berghman. "De bezoeken zijn over het algemeen erg gericht. In tegenstelling tot waar we bang voor maken zijn er nog veel mensen met bouwplannen, ook internationaal!"

Klik hier voor de videoreportage...

Voor meer informatie:
John Berghman
Herman Batist
Naaldwijkseweg 5a-b
2291 PA Wateringen
Tel: 0174-512500
Fax: 0174-518341
www.hermanbatist.nl
Publicatiedatum: