Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Focus op bedieningsgemak, energiebesparing en inzicht voor teler

Priva introduceert reeks aan nieuwe producten tijdens aankomende Horti Fair

Priva richt zicht tijdens de komende Horti Fair op bedieningsgemak, energie-efficiency en meer inzicht voor de teler. Daartoe introduceert het bedrijf tal van nieuwe oplossingen zoals het gebruiksvriendelijke bedieningsprogramma Priva Office Direct en de totaaloplossing voor energiemanagement: Priva Energy Solutions. Daarnaast vinden er allerlei activiteiten plaats op en rond de Priva stand. Zo is er bijvoorbeeld de Priva Gallery of Sustainability, volledig door Priva ingericht met een breed scala aan duurzame oplossingen. De gallery sluit naadloos aan op het thema van de Horti Fair, ‘Duurzaam groeien’.

Priva introduceert tijdens de beurs een gloednieuw bedieningsprogramma voor de Priva Intégro procescomputer, genaamd Priva Office Direct. Onder het motto ‘het wijst zich vanzelf’ wordt er vooral gefocust op bedieningsgemak voor de teler. Een gewenste waarde instellen met één muissleep, direct inzicht in het waterbeheer, sturen op afstand, belangrijke alarmen direct per sms ontvangen en nieuwe processdashboards zorgen ervoor dat de teler veel makkelijker met de software uit de voeten kan en dat de bedrijfsvoering wordt verbeterd. Ook Priva Intégro 727 wordt officieel gelanceerd tijdens de beurs. Om bijvoorbeeld de gewenste PAR-som te bereiken, hoeft de teler nu alleen nog maar de gewenste waarde in te voeren. Daarnaast is er in 727 software beschikbaar voor de Optimakas.

Ook laat Priva tijdens de Horti Fair meer zien van Priva Fusion, het managementsysteem dat de teler meer inzicht geeft in zijn processen op het gebied van personeel, energie, klimaat en financiën. Priva Fusion laat de teler bijvoorbeeld via een dashboard zien of de geplande oogst die dag wel wordt gehaald en dus ook of er morgen meer of minder medewerkers nodig zijn. PrivAssist 16 tenslotte introduceert de lichtkrant in de kas. Via de gegevens op het scherm heeft de werknemer inzicht in zijn werk en zijn bijdrage aan de productiedoelstelling van die dag. Een demo-opstelling op de Priva stand laat de teler kennis maken met deze nieuwe mogelijkheden.

Energiebesparing en een bewuste omgang met de aarde zijn kernwaarden voor Priva. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar veel onderzoek gedaan naar de energie- en teeltvoordelen die behaald kunnen worden door toepassing van Priva Luchtslangen. De resultaten zijn goed: tot 15 procent minder gasverbruik, een evenwichtiger temperatuurverdeling in de kas, een betere luchtcirculatie rond het gewas en dus nauwelijks schimmelziekten. Daarnaast wordt Priva Energy Solutions geïntroduceerd, een totaaloplossing op het gebied van energiemanagement.

Veel activiteiten dus op en rond de stand van Priva. Zo zijn er naast de Gallery of Sustainability elke dag meerdere presentaties en vindt er een fieldtrip plaats die de Priva oplossingen in de praktijk toont op het bedrijf van de klant. Tot slot worden de prijzen uitgereikt in het kader van de actie ‘Verzilver uw Bestek’. Maak het mee op Priva stand 01.0410 ( 14 tot en met 17 oktober, RAI Amsterdam)!
Publicatiedatum: