Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onderzoekers verbeteren voedingswaarde sla

Tholen - Onderzoekers van het Amerikaanse ministerie van Landbouw in Salinas(Californië) hebben de voedingswaarde van de ijsbergsla weten te verbeteren door de kroppen tijdens de groei bloot te stellen aan het zonlicht. Dit zorgde voor een verdubbeling van de hoeveelheid ijzer en een vervijfvoudiging van de hoeveelheid calcium en vitamine C in de ijsbergsla. De onderzoekers werken nu aan de laatste toepassingen van de techniek.

Gerelateerde artikelen → Zie meer