Steppend door de kas

Kassen worden steeds groter en daarom laten telers steeds vaker weten dat hun medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het lopen door de kas. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat een of meerdere medewerkers minutenlang moeten lopen vanaf de kantine of vanaf de ingang naar het pad waar zij aan het werk moeten. Bedenk maar eens hoeveel tijd dat op een dag kost en hoeveel op jaarbasis.Het nadeel van fietsen in de kas
Veel tuinders hebben daarom fietsen voor hun medewerkers staan, zodat zij zich 'makkelijk' binnen de kas kunnen verplaatsen. Hier kleven echter een aantal belangrijke nadelen aan. De fietsen nemen bijvoorbeeld een hoop ruimte in beslag en zijn bovendien behoorlijk onderhoudsgevoelig. Zo loopt de ketting er weleens af, werken de remmen na een tijdje niet meer voor 100% en ook banden moeten regelmatig opgepompt of zelfs geplakt worden. Kortom, ook de fiets is niet het ideale vervoersmiddel voor het verplaatsen van medewerkers door uw kas.


Steenks step voor kwekers
Steenks Service heeft daarom de speciale Steenks step ontwikkeld voor gebruik in kassen. Hiermee kan de teler de tijd verkorten om van de ene naar de andere plek in de kas te bewegen, zonder last te hebben van de nadelen van de fiets. De step is namelijk compact en onderhoudsarm. Steenks: "Omdat onze step volledig elektrolytisch verzinkt is én beschikt over drie massieve wielen, bent u met de step al gauw vijf keer sneller dan het lopen van dezelfde afstand. Dankzij de twee achterwielen blijft de step bovendien altijd rechtop staan en kan deze gemakkelijk weggezet worden. U heeft er al een voor 162 euro exclusief BTW, een bedrag dat dus binnen no-time is terugverdiend."

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.