Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aangepaste kleding voor in de kas is nu beschikbaar

Tholen - Door de steeds hogere ziektedruk in de kas wordt het belang van schone kleding groter. Besmetting moet voorkomen worden. Iedere morgen moet er schone kleding klaar hangen voor het personeel. Het comfort van de kleding is een ander onderwerp. Medewerkers hebben bij voorkeur kleding aan die ademt en soepel valt. Met die behoefte in zijn achterhoofd is Roland van Gulik in zee gegaan met een kledinglijn, die speciaal voor dit doel ontworpen is. De naam hiervan is Greenwear.


Roland en Kevin van Gulik

Roland past de kleding, op verzoek, aan naar de wensen van het bedrijf. Roland: "Bedrijven als Plantenkwekerij Vreugdenhil, Noordam Plants maar ook Lans tomaten zijn aanhangers van het eerste uur. Bovendien is de sierteeltsector ook enthousiast.Met ruim 100 kleuren beschikbaar voor contrasten, extra lange manchetten, drukknopen ( HACCP), mooi soepel vallende stofjassen ( ja, ja, zelfs de stofjas is aangepakt) en een broek die dun én sterk is, heeft Greenwear bestaansrecht. De mix van draden, stof, kleur en finish ziet er stoer uit, wordt door dames en heren gedragen en gaat langer mee dan de kleding die nu beschikbaar is bij de bestaande merken. Met name dat laatste klinkt als muziek in de oren, hoe langer het meegaat hoe voordeliger het wordt tenslotte."

Voor meer informatie:
XL Bedrijfskleding
Roland van Gulik
Honderdland 225
2676 LV Maasdijk
T: (0174) 643 662
F: (0174) 643 663
E: [email protected]
www.xlbedrijfskleding.nl
www.greenwear.eu