Schrobben zonder chemie en geur

Chemie en geurvrij reinigen met uw schrobzuigmachine in één gang. Dat is de nieuwste innovatie van Factory Cat, maker van professionele veeg- en schrobzuigmachines.

Deze nieuwe manier van reinigen, met aan boord ozontechniek, heeft een remmende antibacteriële werking en rekent grondig af met schimmels en vieze geuren zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. Indien op de vloer olie en/of vetten aanwezig zijn, kan gebruik gemaakt worden van aan boord zeep. In dit geval blijft de ozon ook actief.Met of zonder Ozon reinigen
"De nieuwste innovatie maakt het mogelijk dat u nog grondiger, effectiever en omgevingsvriendelijker schoonmaakt," aldus Rob van Ginkel (salesmanager Jean Heybroek).

Factory Cat heeft haar innovatie op basis van Ozon de naam Zero3 gegeven. Wanneer u reinigt met Zero3 rekent u naast vuil en vloerverontreiniging ook af met bacteriën en schimmels. Door Zero3 komt er geen vervuiling uit de vacuümmotor, waardoor u geen bacteriën uitstoot in de ruimte. U rekent direct af met geuren die in de werkruimte en/of in het afvalwater komen. Dit concept wordt Green Cleaning genoemd.

Wie is de gebruiker
Feitelijk kan iedereen reinigen met Zero3 die grondig, effectief en omgevingsvriendelijk wil schoonmaken. Desondanks zijn er een aantal segmenten waarbij reinigen met Zero3 een basisvereiste zou moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt, diervoeder of eindproducten die gevoelig zijn voor bacteriën en schimmels. Ook in bedrijven waar sterke geuren hangen, werkt het Zero3 concept.

Hoe werkt Zero3
Zero3 kan op iedere nieuwe Factory Cat reinigingsmachine gebouwd worden op zowel de achterloop- als de opzitmodellen. De machine krijgt de Zero3 ozongenerator ingebouwd. Eenvoudig uitgelegd: Zero3 ontstaat door een oxygen molecuul te laten ontwikkelen tot een ozon molecuul, waarmee u kunt reinigen.

Jean Heybroek verzorgt gratis demonstraties op afspraak bij bedrijven die de aanschaf van een nieuwe reinigingsmachine (met of zonder Zero3) overwegen. Bel voor meer informatie 030 – 6394611.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.